Even kennismaken

Postma Vastgoedontwikkeling is ontstaan door de ambitie om kleinschalige projecten te ontwikkelen en daarmee onze visie op wonen uit te rollen.

In Nederland is er sprake van een behoorlijk woning tekort, die de komende jaren verder op zal lopen. Het wordt steeds lastiger om grote vastgoedprojecten te ontwikkelen en iedereen van geschikte woningruimte te voorzien. Toch zien wij met onze visie kansen en mogelijkheden.

Zo zijn er tal van kleine en vergeten locaties, waarop kleinschalige vastgoedprojecten kunnen worden ontwikkelt. Met ruime woningen en betaalbaar. Buiten de grote steden en de randstad. 

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel en dat verwachten we ook van de betrokken partijen. We zijn een klein bedrijf met korte lijnen en werken samen met vaste betrouwbare partners. Hierdoor zijn we slagvaardig en kunnen op korte termijn snel schakelen.

Ga naar  ik wil ontwikkelen

POSTMA VASTGOEDONTWIKKELING 

Heeft u een groot stuk grond tot uw beschikking en wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor het ontwikkelen van vastgoed? Neemt u dan contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Jelte Postma
E: jelte@postmavastgoedontwikkeling.nl
T: 06 - 50 62 28 91

Kantoor (op afspraak)
Museumplein 8
9203 DD Drachten