Elke locatie is anders en heeft maatwerk nodig. Bij de ontwikkeling van een project kijken wij daarom altijd naar de omgeving. Wat past het beste bij de locatie en hoe kunnen we meerwaarde toevoegen voor de omgeving en de toekomstige bewoners of gebruikers. We zorgen ervoor dat we een plan maken die volledig is afgestemd op de behoefte van de betreffende locatie en gaan voor het maximaal haalbare. 

Transparantie is onze belangrijkste kernwaarde. Mogen wij uw vastgoedproject ontwikkelen, dan nemen we u stap voor stap mee in het proces. We geven niet alleen gedegen adviezen, maar helpen ook voortdurend bij moeilijke vraagstukken. We leggen alle plannen aan u voor en vertellen uitgebreid wat uw kosten zullen zijn en welke opbrengsten u kunt verwachten. Open en eerlijk. 

Dus bent u in het bezit van een stuk grond en wilt u het een andere bestemming geven? Neem dan contact met ons op. Wij gaan graag in gesprek om de mogelijkheden van de locatie te bespreken. Samen kijken we meteen naar de mogelijkheden die uw locatie biedt, wat de wensen en behoeften zijn en of het haalbaar is. 

POSTMA VASTGOEDONTWIKKELING 

Heeft u een groot stuk grond tot uw beschikking en wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor het ontwikkelen van vastgoed? Neemt u dan contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Jelte Postma
E: jelte@postmavastgoedontwikkeling.nl
T: 06 - 50 62 28 91

Kantoor (op afspraak)
Museumplein 8
9203 DD Drachten